Szálláshelyek

Nyilvántartás Döbrönte község területén található szálláshelyek adatairól. Bővebben

 

Vadrózsa Vendégház

Összes férőhely: 15 fő
Cím: 8597 Döbrönte, Ódöbrönte u. 5.
Tel: (30) 368-0372, (30) 366-0010

 

Bakony Sonne Vendégház

Cím: 8597 Döbrönte, Új u. 11.
Tel.: (+36) 89/351-055; +36 30/494-3542
Fax: (+36) 89/351-055
E-mail: sonne@invitel.hu / bakonysonne@gmail.com

Döbrönte a Bakony és a Kisalföld találkozásánál a Bittva patak völgyében fekszik. A hegyeket borító végtelen erdőrengeteg sokáig királyi vadászatok színhelye volt. A várból jól ellenőrizhették a Bakony rengetegébe igyekvő utakat.
Festői környezetben, vadban gazdag erdeiben nyugalmat leltek az országos gondokban elfáradt főurak. A vár maradványait ma is sok hazai és külföldi turista keresi fel.
Minden évben, szeptember utolsó hétvégéjén megrendezésre kerül a várünnepség, ahol gazdag programokkal várják az érdeklődőket.
A vendégház – amely 1998-ban épült – kiváló lehetőséget nyújt mind az aktív, mind a passzív pihenésre vágyók igényeinek teljes körű kielégítésére. Egész évben nyitva tartunk (kivétel december 21 – 27.).
Elhelyezés: A vendégház szobáinak száma 5, ebből 1 szoba kétágyas, saját fürdőszobával (külön bejáratú), 4 szoba kétágyas (1 zuhanyzóval, sarokkáddal, 2 WC-vel).
A szobák felszereltsége: minden szobában van TV, hajszárító, törölköző, fürdőköpeny, tisztálkodási sarok.
A kicsiknek kiságy, etetőszék, fürdőkád, homokozó, hinta áll rendelkezésre. A vendégház közös helyiségei: közös nappali, étkező, felszerelt konyha. Az udvaron lehetőség van szalonnasütésre, grillezésre és bográcsozásra is. A parkolás a ház előtt 4 személyautó részére biztosított.
Megközelíthetőség: Veszprém megyében, Pápától 15 km-re található Döbrönte. Megközelíthető Veszprém (45 km) és Ajka felől a 8-as számú főút pápai leágazásán keresztül – 83 sz. út -, illetve Győr (50 km) felől a 83-számú útról.

 

Balló Vendégház és önálló nyaralók

Cím: 8597,Döbrönte,Fő u.37.
Döbrönte,Üdölőtelep 2-3.
Email: ballojanos@globonet.hu
Honlap: www.ballovendeghazdobronte.extra.hu
Tel.: +36 20 3848 892

Pihenjen a bakonyi hegység egyik legromantikusabb  vidékén. Döbröntén egy összkomfortos, felújított vendégház 1db 5ágyas szobával, 2db 2ágyas szobával és 2db 6ágyas szobával várja a pihenni vágyókat. Gázfűtéses, igényes környezet, parkosított udvar.
A vendégház egyik oldalán játszótér, a másik oldalon pedig fedett színpad és aszfaltozott terület.
Továbbá a természetet kedvelőket 2db nyaralóval várjuk az üdülőövezetben.
Egyik nyaraló 7 férőhelyes, a másik pedig 5 férőhelyes.
Túraútvonalak, horgásztavak ( 5-10km ), lovarda a faluban és élményfürdő 10km-re.
Ár: 1500,-/fő/éj+ifa ( 350,- )

Szarvasház – Turistaház és Oktatóközpont.

Cím: 8597 Döbrönte, Fő u. 31.
Telefon/Fax: 06 89 351 581
e-mail: szarvashaz@szarvashaz.hu
Kapcsolattartó: Czibula György, +36 30 919 5868

A Turistaház
A Bakonyalja Barátai Egyesület üzemeltetésében lévő turistaházunkban 36 fő részére biztosítunk szálláslehetőséget, közvetlenül a várrom alatt. Többet szeretnénk nyújtani csupán a szállásnál. Arra törekszünk, hogy a nálunk vendégeskedők elegendő és színvonalas programot találjanak a faluban és annak közvetlen környékén, ennek érdekében kapcsolatot tartunk fenn a környék programadóival, akik egyben az Egyesület tagjai is. További információkért keresse fel honlapunkat a www.szarvashaz.hu címen.

 

Hotel HASIK

Cím: 8597, Döbrönte, Fő utca 4.
Telefon: (89) 569-990
Fax: (89) 569-991

Mail: hasik@hasik.hu

Web: www.hasik.hu

A Bakony észak-nyugati lankáin, Döbröntén várja kedves vendégeit a Hotel Hasik.
Wellness-, családbarát-, lovas szolgáltatások, nyugodt környezet,
kiváló indoor- és outdoor tréning lehetőségek, gasztronómiai élmények, készséges, színvonalas kiszolgálás.
Ars poetica:
Különös gondot fordítunk arra, hogy kollégáink, miközben egyre többet és többet sajátítanak el a szakma finomságaiból, mindvégig megőrizzék kedvességüket és természetes nyitottságukat vendégeinkkel szemben. Mosolyogni nem mi tanítjuk meg őket, de nagyon ügyelünk rá, nehogy elfelejtsék e legfőbb tudást.
Meggyőződésünk és tapasztalatunk is, hogy más kitűnő adottságú szállodák közül sokan személyzetünk felkészültsége és vendégorientált hozzáállása miatt választanak újra és újra bennünket. És mi a világ minden kincséért sem szeretnénk csalódást okozni nekik.
Sokan kérdezik tőlünk, mit jelent a szálloda neve:
Hasik [e: hasik] ném, tréf 1. önfeledt pihenés, gondtalan kikapcsolódás 2. készséges kiszolgálás :-)
A viccet félretéve: az alapító tulajdonosok neveinek kezdőbetűiből képzett mozaikszó.
Szállodánkban nemcsak a gyermekekkel együtt érkezők kényelme és szórakozása biztosított, de lehetőség nyílik a négylábú kedvencek elhelyezésére is. A szobák egy részébe kutya, macska bevihető, de edzettebb kutyusok részére kutyaházas, biztonságosan zárt és alulról szigetelt kennelek is rendelkezésére állnak (outdoor dog holiday :-)) . A lovardában a vendég lovak elhelyezése valamint hosszabb ill. rövidebb idejű bértartás is megoldható.
Ki kell szakadnunk egy kicsit az állandó rohanásból, a percre beosztott napok és hetek világából. Hagyja otthon az öltönyét és karóráját, felejtse el néhány napra a mobiltelefonját! Gondoljon egy kicsit családjára, gyermekeire, egy kicsit saját magára!
Szállodánk nem kizárólag precízen elvégzett gazdasági számítások eredményeire alapozva épült meg. És minden bizonnyal ettől annyira kivételesek az adottságai is. A kezdetben szerény méretű kis parasztház átépítéséből és kibővítéseiből néhány év alatt egy átlagosnak korántsem nevezhető épületegyüttes alakult ki, amelyben hangulatos belső terek és folyosórészek váltják egymást.
A kicsit hűvösebb színvilágú, tiszta és egyszerűbb stílusú utcafront felöli épület, a parkra néző szállodarész, valamint a melegebb, kissé mediterrán színvilágú és hangulatú étterem épületrész finom váltásokkal illeszkedik egymáshoz, és harmonikus egységet alkotva illeszkedik a magyar falusi környezetbe.
A szálloda 38 kétágyas szobája közül 22 pótágyazható. Minden szobában található színes TV, telefon, minibár és fürdőszoba, 23 szobához balkon is tartozik.
Bár az alapfelszereltség mindenhol azonos, a különböző években kialakított szobák alapterületükben, hangulatukban, stílusukban kissé különböznek egymástól. Fentiek alapján 3 szobakategóriát különböztetünk meg.